liniaal
Liniaal of meetlat definitie Encyclo.
Alle woorden A-Z. Liniaal of meetlat. Een liniaal is een houten of plastiken plankje van ongeveer 30 tot 50 centimeter lang, waar langs de lange kant de maat in centimeters en millemeters op staat weergegeven. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10959.: Geen exacte overeenkomst gevonden.
Liniaal 9 definities Encyclo.
plat latje van hout of plastic om rechte lijnen langs te trekken copy Kernerman Dictionaries. SpellingJuist gespeld: liniaal komt voor in de spellingwoordenlijst van Op. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/liniaal.: kleine meetlat van ongeveer 30 centimeter vb: als je een lijn trekt, moet je de liniaal gebruiken.
Liniaal Bedrukken met Logo Van Heijster.
Liniaal met gradenboog. Bedrukte linialen voor in het onderwijs of in de bouw. Terwijl de rekenmachine flinke concurrentie te verduren heeft van bijvoorbeeld smartphones, heeft de liniaal nog steeds een monopolie als het gaat om het meten van kleine afstanden.
Een liniaal gebruiken wikiHow.
Ken je eenmaal de basis, dan zal je zonder problemen een liniaal kunnen gebruiken om iets op te meten. De standaard metrieke liniaal. We beginnen met de metrieke liniaal. Een gewone liniaal is 30 centimeter lang en onderverdeeld in centimeters en millimeters.
Liniaal voor het meten Chrome Web Store.
Liniaal Ruler App Photo Ruler in de App Store.
Biedt inapp aankopen. Foto liniaal is ontworpen om de grootte van een object nauwkeurig te bepalen of een foto van het of meten op het scherm. Met zijn eenvoudige gebruiksvriendelijke ontwerp Photo Ruler kunt u de dingen net zo gemakkelijk en nauwkeurig te meten als met een traditionele liniaal of meetlint.
liniaal HEMA.
linialen en passer. Liniaal van 30 cm. het aantal 1. de levertijd van dit artikel is 1 werkdag langer dan normaal. in winkelmandje bewaren winkelvoorraad. voor 2100: besteld, morgen in huis. gratis thuisbezorgd vanaf 25. gratis afhalen en retour in de winkel. over dit artikel. Liniaal van 30 cm.
liniaal WikiWoordenboek.
1.5 Meer informatie. Geluid: liniaal hulp, bestand. IPA: /lini a/. liniaal o / v / m. een meetinstrument waarmee lengtes kunnen worden opgemeten. Bij zijn proefwerk meetkunde was hij zijn liniaal vergeten, dus heeft hij een zware onvoldoende gehaald. duimstok, geodriehoek, meetlint.
Linialen.
nr: 059110 Deze flexibele liniaal heeft een ophangoog en een lengte van 640 x 50 x 2 mm. De liniaal i. Liniaal rvs lengte: 50 cm. nr: 059130 Deze liniaal is voorzien van een ophangoog, heeft zwarte geëtste cijfers in centimeters van 0 t.
Linialen bedrukken MultiGift.nl.
Liniaal 30 cm. met gum / potloden / slijper. Actuele voorraad: 6350. Liniaal 30 cm. Actuele voorraad: 4225. Bladwijzer liniaal 15 cm. Actuele voorraad: 5000. Mailing liniaal 4 schalen, 20 cm. Actuele voorraad: 13650. Mailing liniaal 4 schalen, 30 cm.
Liniaal Wikipedia.
Een liniaal kan gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal staal of aluminium. De laatste zijn het meest geschikt om met een mes langs te snijden, waarmee de liniaal een nevenfunctie krijgt als rei. De lengte van een liniaal kan variëren van enkele centimeters tot vele meters.

Kontaktieren Sie Uns

liniaal Macintosh Versandkarton dw088k kopen Compressors Comboset voordeelset IBM outlet accugereedschap accu tacker accutacker